marți, martie 25

Sentimente contradictorii

Dacă aș avea ocazia să pot privi în ochi oamenii care m-au dezamăgit și m-au rănit, dacă aș știi că pentru o clipă ar vrea și ar putea să mă asculte doar cu sufletul, le-aș mărturisi cu toată sinceritatea tot ce simt, cu riscul de a rămâne vulnerabilă şi capabilă de a ierta.
Le-aș spune că mi-au rănit sufletul cu vorbele tăioase și că mi-au spulberat încrederea din princina celor mincinoase. Le-aș spune că în unele nopți am adormit cu perna de lacrimi amare, nu sărate și că m-am simțit descurajată, singură și indiferentă cu timpul.
Nu aş omite să afirm faptul că mi-ar fi mult mai bine singură, fără complicaţii şi regrete.. fără alte nemulţumiri.. astfel încât să profit de timpul preţios pentru a-mi căuta adevărata fericire.
Le-aș spune că încă zâmbesc amar gândindu-mă la ce a fost, că am iertat, dar că nu mai pot iubi și nu mai pot privi în trecut..la ce a fost.
 Totuşi nu regret clipele frumoase, dar aş mărturisi ca uneori îmi lipseşte prezenţa lor şi că alteori golurile rămase în urma lor se ivesc la suprafaţă.. şi dor.

,,Cea mai frumoasă zi e întotdeauna alta, pentru că e mereu înlocuită de una mult mai frumoasă, astfel încât, atunci când reflectăm asupra celor mai frumoase zile din viața noastră noastră nu ne vom putea rezuma niciodată la una singură.
Cea mai frumoasă zi e ziua în care îți împlinești un vis la care renuntasei pentru o vreme și e și ziua în care îți ostoiesti dorul de o persoană care îți lipsea.
E frumoasă ziua în care soarele se arată pe cer după o lungă perioadă de absență și e frumoasă prima zi de primăvară.
E frumoasă ziua în care cineva te face să râzi cu poftă, uitând că în urmă cu o secundă erai abătut și supărat și e frumoasă ziua în care poți să ierți.
E frumoasă ziua în care poți să îți îmbrățișezi părinții și să te simți un copil protejat și e frumoasă ziua în care pui capul pe pernă cu sufletul împăcat.
E frumoasă ziua în care răul din jur nu te afectează și e frumoasă ziua în care te-ai simțit iubit.
E frumoasă ziua în care te trezești devreme și privești cu încântare cum se naște soarele dimineața și e frumoasă și ziua pe care o închei zâmbind în brațele omului iubit.
Cea mai frumoasă zi poate fi în fiecare zi."
 

Blogger news

Blogroll

About