marți, octombrie 6

Dacă unui bărbat nu-i pasă de lacrimile tale, dacă e indiferent și rece, dacă nu-ți răspunde la întrebări și refuză să te susțină, atunci e momentul să te întrebi ce legătură are acest bărbat cu tine.

Întreabă-te ce este dragostea și vei vedea bărbați responsabili și femei gata să susțină. Întreabă-te ce este un sentiment adevărat și vei găsi oameni potriviți cu atitudine potrivită. Întreabă-te ce înseamnă relații perfecte și vei ști de perechi fericite, care nu cedează prea ușor și au încredere unul în celălalt. Întreabă-te ce reprezintă un bărbat care te iubește și vei ști asta în fiecare zi din viața ta, când îți va oferi atât de multe dovezi. În caz contrar, ce legătură ai cu relația, dragostea și bărbatul respectiv?
Dacă omul care ar trebui să-ți fie aproape indiferent de orice e mai rece decât alți oameni, la ce bun să mai fii cu el? Fiecare relație trebuie să îți aducă împliniri mai multe decât atunci când erai singură, altfel nu are rost să continui. Corect, lupți în doi, dar de ambele părți să fie responsabilitate și devotament. Dacă omului tău îi este plictisitor lângă tine, dacă este alături doar în timpul lui liber și nu acceptă să te asculte, atunci ce te leagă de acest om? Timpul? Deprinderea? Ele sunt cele mai neînsemnate în dragoste, deci asta nu e dragoste.
Dacă un bărbat nu te susține, nu te înțelege și nu te iubește, nu e bărbatul tău. E o prezență temporară de care trebuie să te debarasezi cu prima ocazie. Dacă tu ești prezentă în relație, vrei să creșteți împreună ca pereche, să vă ajutați reciproc și el pe departe nu are aceleași scopuri, pleacă. Pentru că toată forțarea asta va dura o viață și atunci vei trăi viața lui și nu a ta. De ce să faci acest sacrificiu? Trăiește la fel de sincer și iubește la fel de puternic, dar un om corect. În rest să te întrebi ce te leagă de oamenii care nu sunt în stare să miște un deget pentru tine și dragostea voastră.

O femeie este gata de orice în două cazuri: când are pentru ce să lupte și când nu mai are ce să piardă.

Femeile devin incredibile când iubesc. Atunci lumea lor se împarte la doi și se înmulțește la mia de momente frumoase, de gânduri despre viitor, de dorințe și plăceri. Femeile știu să cucerească, știu să se lase cucerite, dar știu și să devină slabe și moi alături de bărbatul potrivit. Sau invers, puternice prin scopul lor. Sunt femei care trec dincolo de imposibil, cedează sau și mai mult, se lasă înjosite doar ca să păstreze dragostea mult dorită. Și sunt femei gata de orice. Ele fie au motive maxime de fericire, fie sunt disperate. Deci fie sunt iubite și vor să lupte pentru dragostea lor, fie le-a fost furată dragostea și nu mai au ce să piardă.
E suficient să vezi o femeie îndrăgostită ca să știi de ce ea este în stare. Și e suficient să vezi o femeie trădată ca să știi până unde poate cădea. Cert e că tot ele, femeile, cad în extreme. Fie iubesc prea mult, fie urăsc prea tare. Sau nu le pasă. Sau suferă enorm. Pentru că dincolo de ambiții și orgoliu, este slăbiciunea sau puterea femeii în fața dragostei. Este dorința de a avea o familie frumoasă și de a face orice pentru ea sau înțelegerea că la moment acel vis frumos nu mai este. Atunci femeile sunt gata să facă orice și mai mult decât atât. Femeile sunt gata să riște. Gata să iubească și pentru doi. Sau să urască.
Nu doar bărbații au puterea să miște lucrurile. Și nu doar bărbații au dorința să pună capăt. La femei însă partea cu implicare sau indiferență se simte mult mai bine. Pentru că doar femeile pot să fie aproape o viață și într-o zi să nu mai fie în nici un fel. Și doar femeile pot să fie indiferente și apoi să se implice de parcă acesta ar fi sensul vieții lor. Diferența o face bărbatul de alături, dragostea dintre ei și motivele. Cert e că o femeie poate să o reia de la capăt, de parcă nimic nu a fost și tot ea poate să sufere, de parcă nimic nu va mai fi. Și în tot acest timp ea să fie gata de orice.

 

Blogger news

Blogroll

About