marți, februarie 10

Ce am învățat în sesiunea asta?

     Am învățat că totul nu este drept şi corect(majoritatea studenţilor vin cu cască şi uite-aşa iau examenele, fără să depună efort de memorie); mi-am dat seama că nu am nevoie de energizant pentru a putea sta trează(ba chiar îmi este rău de la el). Am observat că cel mai bine învăţ noaptea iar citatul ,,pauzele mici şi dese-cheia marilor succese" şi-a făcut simţită prezenţa în cazul meu. Ciocolata și micile dulcegării nu au lipsit de pe biroul meu. Și poze! :))

   Sesiunea aceasta a fost una diferită, în sensul că nu am mai învăţat într-un colectiv unit, aşa cum se întâmpla de obicei. De când atmosfera din cameră a devenit așa de… amuzantă, consider că a fost mult mai benefic pentru mine să învăţ împreună doar cu colega mea de cameră. Ceea ce am mai remarcat în această perioadă e că am fost mult prea distrată, stresată, îngrijorată, gândindu-mă la alte lucruri faţă de ceea ce ar fi trebuit.
De asemenea, am făcut o mică escapadă cu Octav la film (Taken 3: genial) și la Restaurantul: Sushi Ko, în Centrul  Vechi, pe colț cu Stavropoleus. Ca orice restaurant japonez din România care ,,se respectăprețurile sunt, evident, mari.   

   Am comandat Maki( cred că așa se numea), rulou cu orez, învelit în somon, ce conținea, somon, avocado, castravete, ton, piele de somon și crevete. Peștele era proaspăt, însoțit de ghimbir murat și wasabi, dar nu pe gustul meu. Nu îmi place peștele de obicei. Creveți aș mai încerca și a doua oară. Serviciul a fost amabil, prompt. În concluzie, Octav a mâncat aproape tot( :)) ) iar Sushi Ko e un restaurant elegant. Nu prea consider că este opțiunea potrivită pentru un prânz obișnuit, clasic sau o cină, dar e ok pentru cine dorește să încerce, așa cum am fost și noi. A fost o experiență drăguță și o plimbare reușită. Simțeam nevoia să iau aer proaspăt, să fac o pauză de la învățat. Și a fost bine! Ca urmare și nota la examen a fost una f.bună. 










Sesiuna a fost per-total ok, însă, sper să reuşesc să trec cu bine de toate examenele până la licenţă și semestrul 2 să fie mai ușor ca primul. Dar până la începerea semestrului  am timp de o frumoasă şi relaxantă vacanţă, pentru că merit! :-) 



 

Blogger news

Blogroll

About