duminică, aprilie 28

Ce e iubirea?

Se spune ca prima relatie,primul baiat nu se uita niciodata si ca mereu va avea un loc special in inima ta. Dupa parerea mea aceasta este un mare cliseu.
Fiecare dintre noi am trecut printr-o despartire dureroase si tuturor ni se pare un capat de lume. Cuvintele care compun o fraza de despartire sunt ca niste sabii care patrund in inima si efectiv iti taie respiratia. Fiecare lovitura a lor te doboara din ce in mai mult si tot mai greu iti este sa te ridici. Multe lacrimi, nopti nedormite, vise distruse, multe amintiri zac in capul tau incercand sa legi cateva idei ca sa poti sa iti dai seama ce s-a intamplat. Ai impresia ca traiesti un vis urat. De fapt avand in vedere situatia mai de graba ti-ai dori sa ai un cosmar si sa te trezesti sa realizezi ca nimic nu s-a schimbat.
Cel mai frumos sentiment este sa stii ca esti iubit si ca iubesti. Daca simti aceste doua lucruri ai impresia ca esti invincibil. Din cauza asta toata lumea sufera in dragoste. Dragostea inseamna putere,inseamna fericire si indata ce nu o mai ai impresia ca nu mai ai nimic.

Corina Stinga

Amalgam

Mi-e dor,
Mi-e frig,
Mi-e sete,
Mi-e teama,
Mi-e foame,
Mi-e rau,
Mi-e totuna,
Mi-e lehamite,
Sunt curioasa,
Sunt intristata,
Sunt incantata,
Sunt increzatoare,
Sunt fericita,
As vrea sa pot, sa
Te iubesc. Amalgam.
 

Blogger news

Blogroll

About