luni, octombrie 12

My favourite song



Dacă el mă iubește, se va întoarce? Answer: Nu va pleca.

Nu înțeleg femeile care încă se mai gândesc la bărbații ce pleacă. Care s-au folosit de ele în cel mai direct mod și au ieșit pe ușa din spate. Nu înțeleg cum poți să te lași nimicită de niște emoții și să vrei înapoi ceea ce nu a rămas. De fapt înțeleg, dragostea este oarbă, ea nu are legi și reguli și dacă iubești, atunci ești gata să iubești și un laș și un indiferent și un trecut. Numai că după ce te trezești din a visa înțelegi că asta nu a fost dragoste. Sau dacă a și fost, era cu termen de valabilitate redus. Ca și omul de alături. Corect e să-ți vezi de viață și el de a lui. Corect e să înveți lecția. Corect e să știi pe cine iubești și că toate au până la urmă un sfârșit. Excepție fac iubirile adevărate dar nu era acum cazul.
Omul care te iubește nu pleacă de lângă tine. Orice altă modalitate de a înțelege dragostea este exclusă. Poți să iubești pe cineva cu care nu ai fost niciodată, dar nu pe cel care te-a lăsat într-o zi. La rândul său el nu te va iubi, indiferent ce argumente nu îți oferă. Nu pleacă omul care te are aproape, cel pentru care fericirea ta și fericirea lui au același sens. Nu aștepta să se întoarcă un bărbat care ți-a spus într-o zi că totul e sfârșit. Totul, deci și orice urmă de emoție și sentiment. E sfârșit. Vor reveni cei care nu vor găsi mai bun, dar nu înseamnă că și vor iubi la fel. Ei vor dori momentele de lângă tine, săruturile, ce erau ei alături, dar nu și dragostea. Dragostea s-a dus odată ce au plecat.
De ce iubim? Iubim pentru că găsim la omul de alături ceea ce ne lipsește nouă. Iubim momentele petrecute cu el. Iubim ceea ce am putea crea împreună și ceea ce am putea deveni trăind o viață comună. Atunci, dacă plecăm mai iubim? Nu, firește că nu. Nu pleacă oamenii care vor să construiască în doi și care văd la celălalt o jumătate. Pleacă cei care caută altceva, care trădează, care înșeală sau care pur și simplu nu se simt bine alături. Care nu mai iubesc. Așa că pentru toate femeile zic, cei care pleacă nu mai iubesc. Și nu merită întorși. Implorați. Iertați. E mare greșeală și e păcat să-ți pierzi viața cu ce ai constatat deja că nu merge.  Este inutil să mai dai întrebări ție cu cei ai greșit tu, cu ce a greșit el. Cei care iubesc nu pleacă, rămân. Ei încearcă să schimbe și să se schimbe. Iar dacă ea nu iubește și el fără să vrea pleacă, atunci e cu totul altă poveste. La fel și cu femeile care pleacă și apoi se întorc. La fel și cu bărbații care au greșit, recunosc și vor din tot sufletul să repare totul. Sunt alte povește, alte trăiri și niciodată să nu confunzi dragostea cu iertarea în numele dragostei.
 

Blogger news

Blogroll

About