sâmbătă, mai 9

Părinții, cei mai buni prieteni din lume!

Părinții sunt cu adevărat cei mai buni și singurii prieteni pe care îi avem!
Părinții joacă un rol foarte important în viața noastră. Buni sau răi, datorită lor existăm, datorită lor suntem în mare parte ceea ce suntem. Ei merită tot respectul nostru. Îi merită pentru că au sacrificat multe pentru noi, pentru că au fost mereu acolo când am avut nevoie de ei, pentru că indiferent cât de gravă a fost greșeala pe care am făcut-o, ei au întins mereu mâna să ne prindă!
Sunt omul de azi datorită părinților care mi-au stat mereu aproape. Mulți dintre cei pe care îi credeam „prieteni” au dispărut de-a lungul timpului. Cei pe care îi credeam „jumătatea mea” au dispărut și ei, ulterior găsind ce-mi place... Dar părinții mei au fost mereu lângă mine. Chiar și atunci când nu le-am dat nici un motiv să se simtă mândri. Pentru asta, vă mulțumesc dragi părinți. O să aveți vara aceasta motive pentru care veți fi mândri de mine! Sunt sigură. Și vă iubesc enorm!
















LAN Party V13


LAN Party, evenimentul care reunește pasionații de jocuri video și IT, locul unde distracția și excelența sunt cele care primează, reușește la fiecare ediție, alături de sponsori, parteneri, voluntari și gameri pasionați să ne lasemomente și sentimente memorabile.
Ajuns la a 12-a editie, acest eveniment s-a făcut remarcat prin jocurile atât de populare în rândul pasionaților de gaming, dar și prin concursurile, demonstrațiile și activitățile organizate de sponsori și prin premiile oferite!
Bazele acestui eveniment cu tradiție în Liga Studenților Electroniști au fost puse în totalitate de studenți voluntari care au demonstrat că împreună pot realiza lucruri mărețe, transformând LAN Party în cea mai mare competiție de gaming din România creată de o organizație non-profit!
De-a lungul celor 6 ani, voluntarii noștri au crescut și ei alături de eveniment, astfel că ediția din 18-19 octombrie din Rectoratul UPB a fost una explozivă și organizată exemplar! Pe lângă clasicele jocuri DOTA2, FIFA14, LOL și HEARTHSTONE, la această ediție s-au mai desfășurat: WOT în sistem de 7v7, LOL și DOTA în sistem 1v1 pe pc-uri oferite de sponsori, turnee Mortal Kombat, simulatoare F1, concurs de OVERCLOCKING, concurs de Cosplay, emisiuni și interviuri live, tombole și streaming la jocuri.














Parcul IOR





























 

Blogger news

Blogroll

About