duminică, noiembrie 15

Cînd bărbații își aleg partenerele de viață, ei își doresc, de cele mai multe ori, o persoană fără neajunsuri. Și cum se întîmplă frecvent, fac alegerea în favoarea uneia mai mult sau mai puțin apropiate de această categorie.
Blogger-ul și scriitoarea Lauren Irwin s-a convins, prin propria experiență, că această metodă este una greșită și a scris un articol în care menționează că într-o soție este importantă nu lipsa neajunsurilor, ci prezența calităților, chiar dacă acestea vin la pachet cu un caracter mai complicat:
«Dacă vrei mereu să crești și să te dezvolți, nu te opri în loc, alege să te căsătorești cu o fată care are un caracter complicat. Și există argumente rezonabile în favoarea acestei opinii.
Majoritatea bărbaților, desigur, vor alege fete «fără pretenții» – cu ele nu este prea greu, ele nu cer prea mult, ele nu se opun  și nu provoacă. Cu ele e confortabil.
Dar «alte» fete nu se vor mulțumi cu ideea că nu au ceea ce merită. Ele au nevoie de mai mult – și de la sine însăși, și de la viață, și de la bărbat. Planurile acestor fete îi vizează pe toți. Ele știu să argumenteze, să convingă – ele investesc în scopul lor final toată pasiunea, grija și emoțiile sale.
Nu putem spune că fetele ce aparțin primului tip sunt dezinteresate. Ele țin la relație și încearcă  cu orice preț să mențină pacea în familie – chiar dacă nevoile, visele și speranțele lor vor fi retrase pe cel de-al doilea sau cel de-al treilea plan. Mintea lor nu este atît de ageră. Ele sunt mai simple.

Ce te așteaptă la LANParty v.14 codename „Revenge of the Fallen”!

 LANParty este un eveniment organizat de Liga Studenților Electroniști, împreună cu LAB501 și sponsorizat de PC GARAGE.




















 

Blogger news

Blogroll

About