vineri, aprilie 25

Azi, acum. Nu mâine, nu într-o bună zi…





Probabil mulţi dintre voi circulă prin zona Eroilor. Din autobuz/troleu se vede la colţul dinspre Cotroceni al parcului o clădire galbenă interesantă, cu un etaj şi cu vitralii. Este restaurantul Derby, pe care am avut în sfârşit curiozitatea să îl vizitez într-o seară romantică cu Octav.
Nu este un restaurant pentru oricine. Interiorul select, cu tablouri, fotografii, elemente moderne dar şi clasice, îi dau un aer internaţional. Derby preferă să ofere şi anumite condiţii clienţilor. Jos este barul unde se pot servi în general băuturi, iar sus restaurantul. Atât decorul cât şi luminile reuşesc să creeze o atmosferă liniştită. 

Decorul rămâne punctul forte al localului, iar incidentele neplăcute de care am avut parte(insistenţele ospătarului de a mai comanda ceva în plus pe lângă ce aveam, speram să nu fie un obicei al casei. Dar a fost o seară prea drăguţă, interesantă... ca o revedere după Paştele petrecut cu familia, acasă. :-* O surpriză plăcuta a fost de asemenea cadoul de Iepuraş. Deci apreciez gestul şi mulţumesc că s-a gândit la mine. Mi-e să mai petrec clipe de linişte, armonioase fără griji,supărări... o seară doar a noastră!

  Dacă ceva merită văzut, auzit sau făcut, vreau să văd, să aud sau să fac acum. Şi în fiecare zi imi spun că este o zi deosebită, fiecare oră, fiecare minut este deosebit.. cu tine!

 

Blogger news

Blogroll

About