vineri, iulie 4

Balul LUI!


 Se apropie seara cind orasul va fi invadat de matasuri, risete, papioane, imbratisari, trandafiri, lacrimi, iluzii si o atotcuprinzatoare senzatie de imensa si binemeritata libertate. Balul de absolvire. Cei care au trecut deja peste el, vor ofta senin si cu bunatate: ce tineri sint, ce tineri am fost… Cei care abia viseaza la Marele Bal, vor ofta la fel de incetisor: norocosii de ei.

 

Cu trecerea timpului incepi sa intelegi din ce in ce mai mult semnificatia vorbelor batrinilor care spun „apoi, pe vremea noastra era…” si apoi adauga „era cum era, pentru ca eram tineri”.

Locaţia perfectă implică mult spaţiu pentru dans , decoranţiuni stilate, echipament necesar pentru ca un bal de absolvire să fie o reuşită, piscina superba. Desi muzica nu a fost una pe placul meu si nu am stat pana la sfarsit, am incercat sa ma bucur de atmosfera si de prezenta prietenului meu. A fost placut si sunt incantata de faptul ca am fost langa el. :) :-*

Sfatul meu pentru cei care vor ca Balul de Absolvire sa le ramina in memorie este sa dea totul din ei, sa se simta liberi si descatusati, sa traiasca din plin acele clipe, sa tina minte ca sunt unice.












 

Blogger news

Blogroll

About