vineri, iunie 6

Singuratatea ne poate incolti in multe feluri marsave, dar simplu fapt de a fi
singur nu inseamna neaparat ca ar trebui sa suferi de singuratate.
Singuratatea ne coplesteste de cele mai multe ori luandu-si drept aliati
 gandurile si simtamintele noastre. Cineva poate ramane singur vreme de
mai multe zile, saptamani, chiar luni, fara a fi amenintat de
singuratate ci, din contra, simtindu-se cat se poate de bine in propria
sa companie. Pe de alta parte, atunci cand simtim acut sentimentul de
singuratate, ne vine usor sa ne lasam mintea sa zboare fie catre un
trecut, fie spre un viitor in care independenta ne este mai curand
ingradita..
- See more at: http://www.diane.ro/2014/06/cum-vindeci-bucuri-singuratate.html#sthash.rzvVL2PC.dpuf

Steaua – Astra, finala finalelor!

Munca în echipă: LSE!



Un meci care reprezintă reeditarea „finalei” din campionat. Un meci care reprezintă o avanpremieră la Supercupa României, trofeu pe care și-l vor disputa aceleași echipe. Un meci al orgoliilor celor doi patroni, Gigi Becali, respectiv Ioan Niculae. Un fel de licență pentru cea mai bună echipă din sezonul 2013-2014. Steaua – Astra, o confruntare care are toate ingredientele de finală a finalelor. Nu întâmplător, „Arena Națională” va fi arhiplină. Fanii Stelei vor domina atmosfera însă important este să fie fotbal, să fie un meci frumos, să fie o câștigătoare meritată. Cupa României e la mare preț de câțiva ani încoace.



Da, am ratat sistematic până acum orice ocazie să merg pe National Arena. În mod neaşteptat am avut  această bucurie şi am rămăs fără cuvinte. Probabil că ăsta e motivul pentru care scriu abia acum despre experienţa asta :D.
E o bijuterie de stadion. Totul e la cele mai înalte standarde. Într-adevăr este o arenă de cinci stele. De la acoperişul fabulos, tabela de marcaj “agăţată” acolo sus, lifturile interioare, până la scaunele de calitate (nu numai în zona VIP) şi instalaţia de iluminare a gazonului, Mobil Lighting, la fel ca pe marile stadioane ale lumii.
 Am ajuns pe National Arena la un eveniment găzduit de Liga Studenţilor Electronişt, fiind voluntar în cadrul ceremoniei de deschidere cât şi la premierea echipei câştigătoare. Eu şi sora mea am avut onoarea de a fi alese ( menţionez că erau desemnate de către ligă alte fete) pentru a înmâna tricourile fotbaliştilor ce câştigau finala. Domnul ,,X'' chiar ne-a amuzat, spunându-ne ca el vroia cele mai frumoase fete, nu ,,băieţi de poli''. În esenţă, aspectul este cel care contează şi aduce avantaje. Ăsta e unul dintre ele şi noi am ştiut să profităm la maxim.

Cupa a mers la Giurgiu. Ultimul meci al lui ”Reghe”! Revine ”Regele”!




























 

Blogger news

Blogroll

About