luni, ianuarie 5

Revelion 2014-2015 ROMAN

.
2015 să fie un an fericit! să fie un an al bucuriilor mărunte, dar dese. să fie un an în care visele se împlinesc.
 Cu timpul, oamenii și lucrurile din viața noastră capătă noi fețe și noi înțelesuri. Sau poate, cu timpul, chiar noi ne schimbăm și privim lucrurile și oamenii cu alți ochi.
Cu timpul, unii oameni se apropie, iar alții se despart, pentru că modul în care se văd nu mai este același sau faptele fiecăruia scot la iveală aspecte care nu mai pot fi tolerate. Prieteni nu sunt oamenii care se amuză de fiecare dată pe seama ta în fața altor oameni, chiar dacă uneori, se numără și printre cei care îți sar în ajutor atunci când ai nevoie.














Siguranță. Iată un lucru pe care noi credem că îl avem, dar pe care în realitate nu îl avem. Siguranța că ești iubit, protejat, că oamenii nu te vor lovi fizic sau sufletește, că ești la adăpost de trădări, intrigi și comploturi.
Atunci când te simți pierdut, atunci când simți că ți-a fost luată o bucată din tine fără să fii întrebat sau avertizat în vreun fel, îți dai seama, într-un mod ciudat, că sunt cuvinte cărora nu le-ai dat glas sau sentimente pe care le-ai închis într-o criptă, în suflet, sperând să fie uitate cu timpul.
Sunt momente, ca acestea, când nu te mai simți sigur de nimic, iar în aceste momente vezi într-o altă lumină tot ce ai lăsat pe seama lui „altădată”. Momente când cine a fost de vină cândva, într-o anumită situație, nu mai are nici o importantă, pentru că ai pierdut ceva ce nu a mai putut fi recuperat. Momente când realizezi că nu mai poți lua înapoi ce ai greșit și probabil că nici nu mai poți îndrepta nicicum ce s-a rupt.
Mi-e dor să mă simt în siguranță în permanenţă. Data viitoare promit că mă voi simţi mai bine şi nu voi mai lăsa pe nimeni să mă facă să fiu tristă. Lucrurile frumoase vin atunci când te aştepţi cel mai puţin iar bucuriile vor apărea curând. Sunt sigură că va fi un an nou mai bun, alături de cel care îl iubesc, de prieteni, familie, cu împliniri sufleteşti şi profesionale!









































O surpriză frumoasă  din partea ta care m-a încântat a fost dăruirea unei cărţi: ,,Cum iubesc bărbaţii" de Mihaela Rădulescu şi a unui pix foarte drăgălaş care are un mesaj simbolic: pentru iubirea mea. E genul de carte pe care nu o poţi lăsa din mână fără să afli toate detaliile şi ideile autoarei. Cartea nu este numai despre bărbati şi sex asa cum s-ar putea gândi unii văzând titlul uşor incitant.
  Are la bază multe lucruri interesante de care aş putea ţine cont. Aş îndrăzni chiar să o numesc un amalgam de  sfaturi importante, esenţiale relaţiilor cu prietenii, asemanatoare cu povestirile bătrânilor însă adaptate zilelor noastre. Mi-a plăcut stilul ingenios de a trata diverse aspecte din viaţa de cuplu şi apreciez cadoul oferit.
  Pot spune că este unul dintre cele mai frumoase cadouri primite din partea ta.

Cele mai urate fraze din lume sunt două: “trebuie să vorbim ceva” şi “vreau să rămânem prieteni”. Cel mai nostim e că rezultatul lor e întotdeauna opus şi pune capăt atât conversaţiei, cât şi prieteniei.” ( Frederic Beigdeber – Memoriile unui tânăr ţicnit)

 

Iubiţi-ne aşa cum ştiţi şi puteţi, doar să nu uitaţi că iubirea ar trebui să fie a doua bătaie a inimii voastre, nu doar o pasiune de timp liber sau o ieşire de avarie…Cum ne iubiţi, aşa vă dăruim viaţa…   un citat care mi-a plăcut şi consider că toţi bărbaţii trebuie să ţină cont de el.

819237


“O noua carte semnata de Mihaela Radulescu, autoarea bestsellerurilor Despre lucrurile simple, Niste raspunsuri si Intreaba-ma orice.
Cum iubesc barbatii nu e un studiu despre ei, ci mai mult despre noi, femeile care vrem sa fim iubite si avem atitea de daruit. Din lista de banuieli personale despre cum iubesc barbatii, as extrage citeva, in joaca de-a analiza:
• barbatii ne iubesc dupa cum au fost iubiti de mamele lor;
• barbatii ne iubesc dupa cum au fost chinuiti sau nu la prima iubire;
• barbatii ne iubesc pentru cit de mult avem grija de ei;
• barbatii ne iubesc pentru ca sintem diferite de toate femeile cu care s-au intilnit;
• barbatii ne iubesc pentru ca sint dependenti de binele cu care-i obisnuim (confort, sex, mincare, curatenie, copii bine crescuti…);
• barbatii iubesc… altfel, chiar alb-negru, desi noi tot speram sa vedem curcubeul, din exces de romantism;
• barbatii vor sex si ciorba, noi, flori si amor…”
Daca nu sinteti modelul old school, ati descoperit deja cit de diferit v-au iubit barbatii care s-au indragostit de voi. Ramine deci sa completati lista de mai sus cu ceea ce ati simtit adinc in voi, in iubirile de-o vara sau in cele cu ani grei de relatie.” (Mihaela Radulescu)
 

Blogger news

Blogroll

About