miercuri, octombrie 21

M-au vrut mulți. M-au cucerit puțini.

Sunt femei de diferite feluri. Găsești doamne cu personalitate și găsești fete încă depășite de prezent. Găsești femei cu experiență și femei cu caracter. Găsești fericite și mai puțin fericite. Dintre toate, vrei să le păstrezi pe cele care știu să-și păstreze respectul de sine și visurile. Vrei o femeie pe care probabil o vor și alții, dar o poate avea unul singur. Vrei o femeie de-o viață și nu de-o noapte.
Numărul aventurilor nu trebui să fie egal cu numărul celor care vor această aventură, altfel femeia are o problemă. Bărbații din instinct vor dori o femeie, dar dacă ea e de acord să satisfacă dorințele la cât mai mulți, e grav. Trebuie să pornești de la ceea ce te reprezintă și ceea ce dorești să fii. E firesc să te placă mulți, dacă ești femeie frumoasă. E firesc să încerce să te cucerească o parte din ei. E normal să încerci relații cu unii dintre ei. Dar nu poți rămâne decât alături de unul singur. Rămâi lângă cel mai bun.
Nu faci selecție de bărbați testându-i pe fiecare. Nu pornești să cauți fericirea ta și dragostea vieții tale și te trezești apoi în primul pat alături de primul întâlnit. Ca femeie trebuie să treci dincolo de tentații de moment și să cauți aprecierea celui de lângă. Să știi că nu e normal să te lași cucerită de fiecare, cum nu e normal să te oferi oricui. Zâmbești, flirtezi poate, dar până la urmă găsești omul tău și rămâi alături de el.
 

Blogger news

Blogroll

About